Muško – Ženski frizer

 • O kursu

  €700.00

  Imaš želju i talenat da se baviš poslom muško – ženskog frizera? Krajnje je vreme da ostaviš lutke i dođeš da naučiš različite tehnike šišanja i modeliranja muških i ženskih frizura – na pravim modelima!

  Tokom obuke za frizera, kod nas ćeš da savladaš i umeće uspešne komunikacije sa mušterijama, jer  tome posvećujemo posebnu pažnju tokom trajanja obuke.

  Takođe, upoznaćemo te i sa principima zaštite na radu, koja se primenjuje u frizerskim salonima, a koja je usklađena sa zakonskim regulativama Republike Srbije.

 • Program obuke za muško - ženskog frizera

  Koncipirali smo obuku na dva nivoa – teorijski i praktični.

  Najveći akcenat je na praksi, koja se odvija u prostoru Udruženja „Leglo“ (Alekse Nenadovića 10, Slavija). Kod nas ćeš se upoznati sa osnovnim alatima koji se koriste za žensko, odnosno muško šišanje, ali i sa pravilnim pranjem kose i masažom temena. Ali to je tek početak. Jer tokom čitavog trajanja obuke upoznaćemo te i sa anatomijom telesnih dlaka, hemijskim sastavom dlake, razvojem i rasporedom folikule dlake, ali i sa karakteristikama i osobinama suve, odnosno masne kose, kao i pravilnim načinima nege različitih tipova kose. Osim toga, dobićeš znanja i o razlozima za nastanak peruti, ali i slabe kose, kao i adekvatnim preparatima koji će biti od pomoći za negu oštećene kose.

  Veoma brzo shvatićeš koje su to tehnike ženskog šišanja na ravno i na stepenove, a steći ćeš i znanja o tehnikama šišanja ženske fizure na paž ili takozvane bob frizure, odnosno naučiti kako se koristi mašinica za oblikovanje frizura kod muškaraca.

  Poseban segment obuke biće posvećen upoznavanju sa prilagođavanjem različitih vrsta muških i ženskih frizura određenom obliku lica, tako da ćeš savladati tehniku odabira odgovarajuće frizure za kvadratasto, ovalno, okruglo lice i znaćeš kako da upravo takvu frizuru na pravi način predložiš svojim budućim mušterijama.

  Osim što ćeš naučiti kako da stilizuješ različite vrste modernih muških frizura, usavršićeš se i za klasične muške frizure, ali i svečane ženske, uz učenje različitih vrsta feniranja, umeće pravljenja klasične i elegantne, odnosno duple punđe.

  Kreativnost nema granice – na tebi je da kreneš!

  Iskoristi priliku i dođi na našu obuku, jer sutra možeš imati sopstveni frizerski salon i biti svoj gazda!

 • Prijemna dokumentacija

  Važeća lična karta. Diploma o završenoj srednjoj školi.

 • Sertifikat za zvanje muško - ženski frizer

  Svaki kandidat koji ispuni uslov i pohađa kurs za muško – ženskog frizera koji traje 6 odnosno 12 meseci može da se prijavi za polaganje završnog ispita, i na taj način stekne Sertifikat (licencu) za ovo zvanje koji izdaje Privredna komora Republike Srbije.

  Završni ispit podrazumeva polaganje teorijskog i praktičnog dela ispita koji se sastoji od 12 pismenih i 3 usmena pitanja. Takođe, uz ove ocene dodaje se i ocena praktičnog rada koju izdaje Udruženje „Leglo“.

  U cenu su uračunati:

  • Priručnik /CD/
  • Polaganje završnog ispita
  • Sertifikat

  U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave:

  • Ukoliko se odlučite da praktičnu nastavu pohađate u Edukativnom centru Udruženja „Leglo“, cena praktične nastave se kreće od 4.000 RSD mesečno.

  Ako sami pronađete firmu gde ćete pohađati praksu, cena je stvar dogovora između vas i te firme. U tom slučaju nismo odgovorni za kvalitet prakse.

 • Vaučer

  - 20 %

  Ovim vaučerom ostvaruješ 20% popusta na obuku za muško-ženskog frizera u organizaciji Edukativnog centra Udruženja „Leglo“. Prijave do 19.4.2017.

  Prijavi se i ostvari popust!


Kozmetičar

 • O kursu

  €600.00

  Da li znaš da je kozmetička industrija druga najveća svetska industrija?

  Sa razvijanjem uslužnih delatnosti neprestano raste tražnja za dobro osposobljenim kozmetičarima. Pred tobom je upravo velika šansa da pokažeš znanje i kreativnost za razvijanjem sopstvene karijere. Tokom cele obuke akcenat je na razvijanju veština i sposobnosti da se organizuje i uspešno vodi biznis.

  Obuka se zasniva na praktičnom radu, modele i nastavni materijal obezbedjuje Edukativni centar Udruženja „Leglo“.

  Kurs i obuka – kozmetičar nastao je kao potreba velikog broja polaznika za potrebnim znanjem potkrepljenim sertifikatom iz ove oblasti, a pripada grupi kurseva Nege i lepote.

  Zbog visoke stope nezaposlenosti, a velikih mogućnosti koje država pruža kada je u pitanju samozapošljavanje, odnosno otvaranje sopstvenih salona, sve veći je broj polaznika koji su zainteresovani za neki od najprimamljivijih zvanja i kurseva kod nas, kada je reč o nezi tela i ulepšavanju uopšte, a posebno za kurs kozmetičara.

 • Program obuke za kozmetičara

  Kurs i obuka – kozmetičar zasniva se na kozmetici lica. Dobro obučeni kozmetičari neguju kožu i na poseban način ispravljaju probleme koji su nastali, a ne nalaze se u domenu medicine. Samim tim, ove kurseve završavaju i lekari, ali i oni koji imaju završenu neku drugu struku, koja nema dodirnih tačaka sa medicinom. Kurs u celosti traje od dva do šest meseci, nakon čega je stečen uslov za izlazak na ispit.

  Program obuke sastoji se od pružanja saveta i uputstava osobama o tome kako i čime treba da održavaju, neguju i ulepšavaju svoju kožu, kako da se izlažu sunčevim zracima i kako da se zaštite u zimskim danima. Na osnovu teorijskih znanja o koži i na osnovu poznavanja kozmetičkih preparata i načina njihove praktične primene, kozmetičar treba da odredi pacijentu odgovarajuće preparate za higijenu kože. Zato bi tvoja odgovornost (kao kozmetičara) bila da pružiš uslugu klijentu u skladu sa njegovim željama i daš najbolji savet za kvalitetnu negu na osnovu tipa kože i građe osobe. Takođe, potrebno je da pratiš promene na koži pacijenta prilikom terapije, kao i nove trendove i pojave novih preparata za negu kože.

  Veštine i osobine koje bi trebalo da imaš:

  • Poznavanje osnova dermatologije
  • Ljubaznost, uslužnost
  • Kreativno razmišljanje
  • Tehničke i manipulativne veštine
  • Pedantnost i preciznost

  Edukativni centar Udruženja „LEGLO“ je lider u oblasti obučavanja i kreiranja stručnog profila kozmetičara i dugi niz godina uspešno stvara profesionalne kozmetičare.

  Naš cilj je da ti obezbedimo najviši nivo kvalifikacija sertifikovan kod Privredne komore Republike Srbije.

  Ukoliko oduvek imaš želju da savladaš znanje koje poseduju kozmetičari, nemoj da čekaš i oklevaš  naš profesionalno obučen tim čeka upravo Tebe!!!

  Osiguraj posao Tvojih snova!

  Prijavi se ODMAH na INFO Seminar, upoznaj se sa nama
  i programom Edukativnog centra Udruženja „LEGLO.

 • Prijemna dokumentacija

  Važeća lična karta. Diploma o završenoj srednjoj školi.

 • Sertifikat za zvanje kozmetičar

  Svaki kandidat koji ispuni uslov i pohađa kurs za kozmetičara koji traje 2 do 6 meseci može da se prijavi za polaganje završnog ispita, i na taj način stekne Sertifikat (licencu), odnosno „Majstorsko pismo“ za ovo zvanje koji izdaje Privredna komora Republike Srbije.

  Završni ispit podrazumeva polaganje teorijskog i praktičnog dela ispita. Takođe, uz ove ocene dodaje se i ocena praktičnog rada koju izdaje Udruženje „Leglo“.

  U cenu su uračunati:

  • Priručnik /CD/
  • Polaganje završnog ispita
  • Sertifikat

  U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave:

  • Ukoliko se odlučiš da praktičnu nastavu pohađaš u Edukativnom centru Udruženja „Leglo“, cena praktične nastave se kreće od 3.000 RSD mesečno.
  • Ako sam(a) pronađeš firmu gde ćeš pohađati praksu, cena je stvar dogovora između tebe i te firme. U tom slučaju nismo odgovorni za kvalitet prakse.
 • Vaučer

  - 20 %

  Ovim vaučerom ostvaruješ 20% popusta na obuku za kozmetičara u organizaciji Edukativnog centra Udruženja „Leglo“. Prijave do 19.4.2017.

  Prijavi se i ostvari popust!


Pedikir / Manikir (izlivanje)

 • O kursu / Pedikir

  €900.00 €550.00

  Imaš želju da se zaposliš, da pokreneš sopstveni biznis i i ne brineš više o materijalnoj egzistenciji? Žene su inventivne, osećaju u kom bi poslu mogle da se uspešno ispolje i ako je taj izbor manikir ili pedikir, onda će sa kvalitetnom obukom realizovati svoj cilj i same sebi obezbediti zaradu. Budi i ti jedna od njih! Za pohadjanje kursa nije ti potrebno prethodno iskustvo. Polaznici koji sa uspehom polože teorijski i praktični deo obuke poznavaće anatomiju nokta, promene (bolesti noktiju), kao i uzroke njihovog nastanka i način lečenja istih.

 • Program obuke / Pedikir

  Kompletna obuka podrazumeva estetski i medicinski pedikir i upoznavanje sa radnim materijalom. Praktični deo obuhvata obradu noktiju i nokatne regije, skidanje keratinskih naslaga, obradu uraslih noktiju, kurjih  očiju i žuljeva.

  Nakon završetka obuke polaže se završni ispit pred komisijom iz teorijskog i praktičnog dela i samim tim stiče sposobnost samostalnog rada.

 • O kursu / Manikir

  €900.00 €600.00

  Ruke i noktе većina ljudi primećuje već u prvom kontaktu sa drugom osobom, te se mora imati u vidu da oni mnogo govore o ličnosti, starosnoj dobi, životnom stilu, pa je stoga važno da ruke i nokti uvek budu uredni i negovani. Pravilna nega ruku, stopala i noktiju je više od lične higijene. Ne treba zaboraviti da su ruke najizloženije različitim spoljnim, mehaničkim i hemijskim uticajima pa je njihova nega i zdravlje izuzetno važno. Manikiri se staraju o tome da ruke, kao i nokti, dobiju potrebnu negu i da izgledaju uredno, zdravo i negovano. Oni uočavaju promene na noktima, uklanjaju ih i oblikuju u skladu sa aktuelnim trendovima.

 • Program obuke / Manikir

  Kompletna obuka podrazumeva upoznavanje sa radnim materijalom praktični deo – obrada noktiju i nokatne regije, skidanje keratinskih naslaga, obrada uraslih noktiju (zanoktica), pravilno oblikovanje nokta, nega kože ruku, uz korišćenje različitih pakovanja i hranljivih krema prilagođenih tipu kože.

 • Prijemna dokumentacija

  Fotokopija važeće lične karte i diplome o poslednjoj završenoj školi.

 • Sertifikat za zvanje pedikir/manikir

  Svaki kandidat koji ispuni uslov i pohađa kurs za Pedikir/Manikir koji traje 3 meseca može da se prijavi za polaganje završnog ispita, i na taj način stekne Sertifikat (licencu), odnosno „Majstorsko pismo“ za ovo zvanje koji izdaje Privredna komora Republike Srbije.

  Završni ispit podrazumeva polaganje teorijskog i praktičnog dela ispita. Takođe, uz ove ocene dodaje se i ocena praktičnog rada koju izdaje Udruženje „Leglo“.

  U cenu su uračunati:

  • Priručnik /CD/
  • Polaganje završnog ispita
  • Sertifikat

  U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave:

  • Ukoliko se odlučiš da praktičnu nastavu pohađaš u Edukativnom centru Udruženja „Leglo“, cena praktične nastave se kreće od 3.000 RSD mesečno.
  • Ako sam(a) pronađeš firmu gde ćeš pohađati praksu, cena je stvar dogovora između tebe i te firme. U tom slučaju nismo odgovorni za kvalitet prakse.
 • Vaučer

  - 20 %

  Ovim vaučerom ostvaruješ 20% popusta na obuku za pedikira / manikira u organizaciji Edukativnog centra Udruženja „Leglo“. Prijave do 19.4.2017.

  Prijavi se i ostvari popust!


Maser

 • O kursu

  €300.00

  Osmislili smo kurs za masera kao idealan spoj edukativnih veština naših predavača i vrhunske aparature i proizvoda koji se koriste u toku iste. U savremenom prostoru, prilagođenom potrebama andragoškog obrazovanja, naši polaznici usvajaju znanje i veštine na najkvalitetniji i najefikasniji način. Masaža se kroz teoretski deo i obuku u našoj školi odvija u dva nivoa – početni, osdnosno osnovni nivo, relaks masaža i viši nivoi koji se pohađaju po izboru: terapeutska, sportska, anticelulit masaža, refleksologija stopala i limfna drenaža! Svaki od ovih kurseva pohađa se kao posebna oblast i nakon završenog predviđenog teoretskog i praktičnog dela imate mogućnost polaganja ispita.

  Za koji god nivo ili oblast da se opredelite, cilj profesionalno obučenog masera je da olakša bol onog koga tretira i pruži mu pomoć u terapiji kako bi se što pre oporavio. Osnovni nivo masaže – relaks masaža, zasigurno je najlepša oblast, koja dobro savladana svakom klijentu u budućnosti može da obezbedi prijatne i umirujuće trenutke. Ovim vidom nastave se stiče osnovno znanje iz anatomije ljudskog tela, ali i sastava mišićne mase, kako bi se izbegle moguće povrede.

 • Program obuke

  Program obuke za masažu i negu tela obuhvata:

  • Anatomiju i fiziologiju
  • Masažu
  • Kompleksno delovanje tretmana
  1.  Anatomija i fiziologija:

  –    delovi tela
  –    mišići – slojevi
  –    skelet – periost, ligamenti i zglobovi
  –    kičma – građa, delovi, deformiteti i povrede
  –    vaskularni sistem – vidljivi deformiteti i nevidljivi poremećaji
  –    limfni sistem – limfni čvorovi i drenaže
  –    endokrini sistem – žlezde i čakre
  –    probavni trakt
  –    nervni sistem – centralni, periferni i kranijalni nervi, senzorni i motorni nervi, autonomni n. sistem – simpatički
  i parasimpatički, cervikalni, brahijalni, lumbalni i sakralni pleksus
  –    nervus vagus ( ida i pingala )
  –    osetljivost i reakcije na dodir.

  2.    Masaža:

  –    Priprema masera  – fizička, duhovna/psihička, ruke i prsti
  –    Priprema prostora – uslovi, ulje/krema, sto, ambienat, muzika, higijena, tišina
  –    zahvati: glađenje, mesenje, ceđenje, grabulje, rastresivanje, pritiskanje (aku-presura), lupkanje, vibracija,
  „usisna masaža“,  smirivanje
  –    tok masaže: prednja strana – glava (uši), vrat, šake, stopala, noge, ruke, prednji trup, zadnja strana –
  stopala, noge i butine, krsta, rebra, kičma, mišići, plećke, vrat, glava
  –    početni i završni zahvati – smirivanje tkiva i tela
  –    tretman kože i potkožnog tkiva -primena potrebnih zahvata i metoda
  –    tretman mišića – primena potrebnih zahvata i metoda
  –    tretman skeleta – periost, zglobovi, pokretljivost, kičma – primena potrebnih zahvata i metoda
  –    limfne drenaže – primena potrebnih zahvata
  –    nervni sistem – periferni sistem i glavni spletovi, vagus i drugi nervi
  –    vaskularni sistem – primena potrebnih zahvata i metoda
  –    tretman celulita i masnog tkiva – primena potrebnih zahvata i metoda
  –    delovanje i reakcije u toku i posle tretmana.

  3.    Kompleksno delovanje tretmana:

  –    refleksne zone (glava, uši, šake, stopala)
  –    protok energije (čakre)
  –    periferni nervni sistem – nervni putevi
  –    atlasoterapija
  –    „tektonska“ terapija  (pločaste koske na čerepu)
  –    hedove zone i dermatomija
  –    primena akupresure
  –    kiropraktički zahvati i tretmani – istezanja i „nameštanja“.

   

  U praktičnom delu obuke pored standardne prakse, polaznici će imati priliku da se upoznaju sa najsavremenijom aparaturom i proizvodima koji se koriste u toj branši.

 • Prijemna dokumentacija

  Fotokopija važeće lične karte i diplome o poslednjoj završenoj školi.

 • Sertifikat za zvanje maser

  Svaki kandidat koji ispuni uslov i pohađa kurs za Masera koji traje 2-3 meseca može da se prijavi za polaganje završnog ispita, i na taj način stekne Sertifikat (licencu), odnosno „Majstorsko pismo“ za ovo zvanje koji izdaje Privredna komora Republike Srbije.

  Završni ispit podrazumeva polaganje teorijskog i praktičnog dela ispita. Takođe, uz ove ocene dodaje se i ocena praktičnog rada koju izdaje Udruženje „Leglo“.

  U cenu su uračunati:

  • Priručnik /CD/
  • Polaganje završnog ispita
  • Sertifikat

  U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave:

  • Ukoliko se odlučiš da praktičnu nastavu pohađaš u Edukativnom centru Udruženja „Leglo“, cena praktične nastave se kreće od 3.000 RSD mesečno.
  • Ako sam(a) pronađeš firmu gde ćeš pohađati praksu, cena je stvar dogovora između tebe i te firme. U tom slučaju nismo odgovorni za kvalitet prakse.
 • Vaučer

  - 20 %

  Ovim vaučerom ostvaruješ 20% popusta na obuku za masera u organizaciji Edukativnog centra Udruženja „Leglo“. Prijave do 19.4.2017.

  Prijavi se i ostvari popust!


Kurs depilacije

 • O kursu

  €350.00

  Svaka žena vodi računa o sebi i svojoj ženstvenosti. Nije nimalo prijatno kad vidiš ženu koja se nije dobro izdepilirala? Zašto je to tako? Sam proces depilacije nije nimalo lak za naučiti pogotovo kad su pokreti u pitanju. Kakav to mora biti pokret? U kom smeru moramo da povlačimo traku i veoma bitno u kom trenutku? U suprotnom dobićemo podlive, bolove i to samo zato što ne znamo kako se to zapravo radi! A to sve možeš naučiti kod nas za veoma kratko vreme.

  KOD NAS ĆEŠ NAUČITI I … – Kako opremiti salon, koje preparate koristiti, gde ih nabaviti i po kojim cenama.  Prijem klijenta, tehnike hladne depilacije nogu i ruku. Nega kože pre i posle depilacije.

  Osnove marketinga kako formirati cene i kako doći do klijenata. Tehnike tople i hladne depilacije.

  Tehnike depilacije prepona i nausnica.

 • Program obuke

  Depilacija hladnim voskom

  Osnovna prednost ove metode jeste u tome što ne možete da povredite kožu, odnosno ne možete da je opečete. Osim toga, ovaj način depiliranja veoma je jednostavan.

  Depilacija voskom u formi traka zahteva jedino da pažljivo odaberete trake u pravoj veličini, jer ona varira u zavisnosti od regije kojoj je namenjena. Ne mogu biti jednake trake za depilaciju nogu i nausnica.

  Traku nalepite u smeru u kojem rastu dlake, pritisnite je da dobro prione za kožu, a zatim je naglim pokretom trgnite. Većina dlaka trebalo bi da jednim potezom bude iščupana iz korena. One sitnije, koje preostanu, uklonite istom trakom koju možete još jednom da zalepite, ili nekom manjom, na koju će bolje da prionu sitne dlačice.

  Depilacija voskom predstavlja traumu za kožu, zato depiliranu zonu, nakon uklanjanja dlačica, lagano pređite vlažnom maramicom koju takođe možete naći u setu sa trakama. Ovom maramicom skidaju se ostaci voska, ali ona sadrži i tečnost koja deluje umirujuće na kožu. Posle toga, na kožu nanesite dečiji puder.

   

  Depilacija toplim voskom
  Ova vrsta uklanjanja dlačica zahteva veštinu. Vosak se stavlja u posudu, pa se zagreva na ringli ili u mikrotalasnoj pećnici. Veoma je važno da poštujete uputstvo za zagrevanje koje ćete naći u pakovanju voska, kako ga ne biste pregrejali i rizikovali da opečete kožu.

  Depilacija voskom koji se prethodno zagreva zahteva određene mere predostrožnosti. Uvek prvo nanesite vosak na malu površinu, da biste proverili da li vam njegova temperatura odgovara. Tek kad ste se uverili da koži prija temperatura, nanesite vosak na celu površinu koju želite da depilirate.

  Za razliku od depilacije hladnim voskom, toplim voskom uklanjanju se sve dlačice, jer način nanošenja (direktno mazanje na kožu) omogućava da svaka dlačica bude zahvaćena, što nije lako postići trakama za depilaciju. Ipak, depilacija voskom koji se zagreva ne odgovara osobama koje imaju problema sa krvnim sudovima.

  Depilacija toplim voskom je brz i efikasan tretman koji daje trajnije rezultate. Ako na ovaj način uklonite malje, bićete mirni bar dve-tri nedelje.

 • Prijemna dokumentacija

  Fotokopija važeće lične karte i diplome o poslednjoj završenoj školi.

 • Sertifikat

  Svaki kandidat koji ispuni uslov i pohađa kurs za Depilaciju koji traje 2 meseca može da se prijavi za polaganje završnog ispita, i na taj način stekne Sertifikat (licencu), odnosno „Majstorsko pismo“ za ovo zvanje koji izdaje Privredna komora Republike Srbije.

  Završni ispit podrazumeva polaganje teorijskog i praktičnog dela ispita. Takođe, uz ove ocene dodaje se i ocena praktičnog rada koju izdaje Udruženje „Leglo“.

  U cenu su uračunati:

  • Priručnik /CD/
  • Polaganje završnog ispita
  • Sertifikat

  U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave:

  • Ukoliko se odlučiš da praktičnu nastavu pohađaš u Edukativnom centru Udruženja „Leglo“, cena praktične nastave se kreće od 3.000 RSD mesečno.
  • Ako sam(a) pronađeš firmu gde ćeš pohađati praksu, cena je stvar dogovora između tebe i te firme. U tom slučaju nismo odgovorni za kvalitet prakse.

  U cenu su uračunati:

  • Priručnik /CD/
  • Polaganje završnog ispita
  • Sertifikat

  U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave:

  • Ukoliko se odlučiš da praktičnu nastavu pohađaš u Edukativnom centru Udruženja „Leglo“, cena praktične nastave se kreće od 3.000 RSD mesečno.
  • Ako sam(a) pronađeš firmu gde ćeš pohađati praksu, cena je stvar dogovora između tebe i te firme. U tom slučaju nismo odgovorni za kvalitet prakse.
 • Vaučer

  - 20 %

  Ovim vaučerom ostvaruješ 20% popusta na kurs depilacije u organizaciji Edukativnog centra Udruženja „Leglo“. Prijave do 19.4.2017.

  Prijavi se i ostvari popust!


Kurs za šminkera

 • O kursu

  €350.00

  Biti profesionalni šminker je izuzetno dinamično, kreativno i dobro plaćeno zanimanje. Dok se njime baviš stalno si ‘’u letu’’. Može ti se dogoditi da tokom dana našminkaš mladu i njenu kumu, odmah zatim odletiš na drugi kraj grada na šminkanje devojaka za modni editorijal, a uveče odjuriš da ‘’središ’’ manekenke za reviju.

  Akcenat smo stavili na sažetu i kvalitetnu teoriju koja pruža maksimum neophodnog znanja. Ono što je bitnije je da pružamo mnogo prakse i što brže osposobljavanje za samostalan rad. Cela poenta jeste u tome – da što pre naučiš i postaneš dobar šminker! Naravno, kako bi što pre započela svoju karijeru!

 • Program obuke

  Početni program obuhvata stručno osposobljavanje za primenu metoda i tehnika šminkanja od pripreme, nege, primene preparata i procedura šminkanja do kreiranja, stilizovanja i aplikovanja profesionalne i korektivne šminke. Obuka za osnovni nivo traje 2 meseca.

   

  Šta konkretno dobijaš po završetku obuke za šminkera?

  • Znanje kako se pravilno nanosi podloga
  • Savladane sve stilove šminkanja (dnevna, večernja, smoky eyes, caty eyes…)
  • Bićeš na ‘’Ti’’ sašminkanjem za profesionalno fotografisanje
  • Sve tajne zanata koje retko ko hoće da otkrije, a koje ti toliko mnogo znače
  • Skriptu o svemu što učimo
  • Sertifikato završenom kursu za šminkera sa kojim možeš da ostvariš popuste na mnoge kozmetičke proizvode i brendove
  • Dobro plaćen i dinamičan posao u rukama
  • Posao koji je cenjen svuda u svetu
  • Mogućnost i znanje da odmah počneš da se baviš ovim poslom
  • Znanje profesionalnih šminkera koji su sticani godinama
  • Garanciju da ćeš sve lako savladati!
  • Znanje da sama radiš i započneš samostalnu karijeru

   

  I…šta čekaš?

  Moramo napomenuti da je broj mesta ograničen.

  Zbog toga  rezerviši svoje mesto u školi za  šminkera.

  Tvoja nova karijera te čeka!

 • Prijemna dokumentacija

  Fotokopija važeće lične karte i diplome o poslednjoj završenoj školi.

 • Sertifikat

  Svaki kandidat koji ispuni uslov i pohađa kurs za Šminkera koji traje 2 meseca može da se prijavi za polaganje završnog ispita, i na taj način stekne Sertifikat (licencu), odnosno „Majstorsko pismo“ za ovo zvanje koji izdaje Privredna komora Republike Srbije.

  Završni ispit podrazumeva polaganje teorijskog i praktičnog dela ispita. Takođe, uz ove ocene dodaje se i ocena praktičnog rada koju izdaje Udruženje „Leglo“.

  U cenu su uračunati:

  • Priručnik /CD/
  • Polaganje završnog ispita
  • Sertifikat

  U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave:

  • Ukoliko se odlučiš da praktičnu nastavu pohađaš u Edukativnom centru Udruženja „Leglo“, cena praktične nastave se kreće od 3.000 RSD mesečno.
  • Ako sam(a) pronađeš firmu gde ćeš pohađati praksu, cena je stvar dogovora između tebe i te firme. U tom slučaju nismo odgovorni za kvalitet prakse.
 • Vaučer

  - 20 %

  Ovim vaučerom ostvaruješ 20% popusta na kurs za šminkera u organizaciji Edukativnog centra Udruženja „Leglo“. Prijave do 19.4.2017.

  Prijavi se i ostvari popust!


Kurs za trajnu šminku

 • O kursu

  €350.00

  Kako ti ovo zvuči?  Permanent Make-up Artist!

  U sastavu nastavnog plana i programa nalaze se predmeti koji obuhvataju oblasti: Anatomije kože, osnove crtanja, zdravstvene problematike, tehnika sterilizacije opreme i pigmenata. Kurs se sastoji od teorije i prakse, koje se prožimaju kroz časove praktične obuke.

 • Program obuke

  Praktični deo edukacije obuhvata:

  • Obrve (imitacija dlačica, senčenje, “Tribal” i popunjavanje),
  • Usta (kontura, senčenje),
  • Oči (ajlajner).

  Polaznike našeg kursa šminkera upoznajemo sa priborom za rad, stavljajuci akcenat na higijenu samog prostora i pribora koji koriste. U toku trajanja ovog kursa polaznike edukujemo o samim osnovama profesionalnog šminkanja, a to je pre svega poznavanje anatomije lica i kože, tipovima kože i starosnog doba kože. Nakon savladanih osnova polaznika učimo tehnikama nanošenja šminke i korekcije pojedinačnih delova lica.

 • Prijemna dokumentacija

  Fotokopija važeće lične karte i diplome o poslednjoj završenoj školi.

 • Sertifikat

  Svaki kandidat koji ispuni uslov i pohađa kurs za Trajnu šminku koji traje 2 meseca može da se prijavi za polaganje završnog ispita, i na taj način stekne Sertifikat (licencu), odnosno „Majstorsko pismo“ za ovo zvanje koji izdaje Privredna komora Republike Srbije.

  Završni ispit podrazumeva polaganje teorijskog i praktičnog dela ispita. Takođe, uz ove ocene dodaje se i ocena praktičnog rada koju izdaje Udruženje „Leglo“.

  U cenu su uračunati:

  • Priručnik /CD/
  • Polaganje završnog ispita
  • Sertifikat

  U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave:

  • Ukoliko se odlučiš da praktičnu nastavu pohađaš u Edukativnom centru Udruženja „Leglo“, cena praktične nastave se kreće od 3.000 RSD mesečno.

  Ako sam(a) pronađeš firmu gde ćeš pohađati praksu, cena je stvar dogovora između tebe i te firme. U tom slučaju nismo odgovorni za kvalitet prakse.

 • Vaučer

  - 20 %

  Ovim vaučerom ostvaruješ 20% popusta na kurs za trajnu šminku u organizaciji Edukativnog centra Udruženja „Leglo“. Prijave do 19.4.2017.

  Prijavi se i ostvari popust!


Kurs nadogradnja trepavica

 • O kursu

  €250.00

  Poslednjih godina nastala je prava pomama za nadogradnjom trepavica. Ovaj tretman omogućio je ženama da danonoćno budu lepe i sređene. Naime, oči izgledaju kao da se na njima nalazi maskara, a ne nalazi se.

 • Program obuke

  Na časovima nadogradnje ekstenzije trepavica učićeš o materijalu za nadogradnju trepavica, alatu i održavanju njegove higijene i bolestima oka. Takođe, saznaćeš koji  sve oblici nadograđenih trepavica postoje, kao i njihove dužine i nijanse. Mi ne gubimo vreme i zato veoma brzo prelazimo na praktičan deo pripreme trepavica i nanošenje dlačica.

 • Prijemna dokumentacija

  Fotokopija važeće lične karte i diplome o poslednjoj završenoj školi.

 • Sertifikat

  Svaki kandidat koji ispuni uslov i pohađa kurs za Nadogradnju trepavica koji traje 10 dana može da se prijavi za polaganje završnog ispita, i na taj način stekne Sertifikat (licencu), odnosno „Majstorsko pismo“ za ovo zvanje koji izdaje Privredna komora Republike Srbije.

  Završni ispit podrazumeva polaganje teorijskog i praktičnog dela ispita. Takođe, uz ove ocene dodaje se i ocena praktičnog rada koju izdaje Udruženje „Leglo“.

  U cenu su uračunati:

  • Priručnik /CD/
  • Polaganje završnog ispita
  • Sertifikat

  U cenu nije uračunato pohađanje praktične nastave:

  • Ukoliko se odlučiš da praktičnu nastavu pohađaš u Edukativnom centru Udruženja „Leglo“, cena praktične nastave se kreće od 3.000 RSD mesečno.
  • Ako sam(a) pronađeš firmu gde ćeš pohađati praksu, cena je stvar dogovora između tebe i te firme. U tom slučaju nismo odgovorni za kvalitet prakse.
 • Vaučer

  - 20 %

  Ovim vaučerom ostvaruješ 20% popusta na kurs nadogradnje trepavice u organizaciji Edukativnog centra Udruženja „Leglo“. Prijave do 19.4.2017.

  Prijavi se i ostvari popust!


Da li ste pronašli kurs koji vas zanima?

Ovde ide neki tekst

Zakažite sastanak

O Udruženju LEGLO

Udruženje frizera i kozmetičara „Leglo“ zvanično je osnovano 2015. godine kao udruženje koje pruža neformalne obuke od strane iskusnih predavača u oblasti nege i lepote.

Prijavi se